ОСББ «Флоренції 5», ЄДРПОУ: 41099140, IBAN: UA833052990000026006036207733

Виберіть свою мову

...
 

Офіційний телеграм-канал

Офіційний телеграм-канал для зручного інформування співвласників та мешканців нашого будинку про події в ОСББ "Флоренції 5", рішень адміністрацій міста, установ та суб'єктів господарської діяльності, які впливають на життєдіяльність нашого ОСББ - на кожного з нас.

Також буде розміщуватись інша корисна інформація для наших власників і мешканців будинку.

 

Життя ОСББ продовжується!

12 квітня поточного року відбулась зустріч представників Правління та активу ОСББ із заявниками – співвласниками нашого будинку (заява від співвласника Прохоренко Жанна Іванівна, кв. 73, буд. № 5 по вул. Флоренції, № б/н від березень 2019 р.,), які висловили бажання ознайомитися з результатами (прийнятими рішеннями) загальних зборів ОСББ, які були проведені 23.02.2019 року.

На зустріч були письмово запрошені Прохоренко Жанна Іванівна (кв. 73), Чорна Лілія В’ячеславівна (кв. 31), Семашко Олександр Вікторович (кв. 26), Титаренко Катерина Сергіївна (кв. 41), Єлісеєва Світлана Сергіївна (кв. 107), Сізонова Наталія Василівна (кв. 93), Пона Олександра Олегівна (кв. 69), Андрющенко Віра Василівна (кв. 65), Ковальчук Вікторія Іванівна (кв. 71), Савченко Едуард Олексійович (кв. 38).

Від Правління ОСББ зустріч вів Дронов Олександр Вікторович, були присутні Голова Правління Савічева Антоніна Іванівна, Вишновецький Вадим Михайлович, Д'ячков Валерій Іванович, Міна Яніна Вадимівна.

Представниками Правління роз'яснено заявникам суть відповіді (реєстраційний № 10/19 від 02.04.2019 р.) на лист заявників № б/н від березень 2019 р. 

Заявникам надана можливість ознайомлення з оригіналом протоколу загальних зборів та додатками до нього. Бажання Савченко Едуарда Олексійовича сфотографувати оригінали оформлених документів Правлінням було аргументовано відмовлено, проте присутні заявники скористалися можливістю на власні очі ознайомитися з оригіналами всіх документів, які оформлено за результатами загальних зборів ОСББ, які були проведені 23.02.2019 року. Наголошено про те, що автентичні документи щодо результатів загальних зборів від 23.02.2019 р. розміщено на офіційному сайті ОСББ "Флоренції 5", з якими у будь-який час можна ознайомитись будь-кому. Крім того, в індивідуальному порядку з оригіналами цих документів можна ознайомитись у Голови Правління.

Представниками Правління надана заявникам загальна інформація щодо поточного стану нашого будинку, основні проблемні ділянки загального майна та плани на усунення критичних проблем, потрібних заходів з розбудови прибудинкової території, наведенню ладу в підвальних/горищних приміщеннях, а також приміщеннях загального призначення із залучення до роботи співвласників/мешканців будинку.

Щодо комунікацій з Правлінням, окрім електронних засобів звернень (як правило реагування йде на лічені години робочого часу), які представлені на цьому сайті та на сторінці ОСББ в Facebook, Правлінням забезпечено також безкоштовне листування з ОСББ за допомогою звичайних скриньок з написом «ОСББ», які розташовані на перших поверхах наших під'їздів. Час реагування на звернення в такій спосіб дещо повільніший, але зазвичай не більше ніж 1 – 2 робочих дня.

Окрім питань за зверненням на зустрічі піднімалися питання перегляду фінансування щодо обслуговування нашого будинку, Правлінням додатково обґрунтовано роз'яснено всім присутнім на зустрічі про ризики скорочення такого фінансування та значно більших цільових витрат у разі доведення загальних мереж та ліфтів до аварій та відповідальності тих, хто підбурює співвласників до скорочення фінансування профілактичних заходів.

Щодо фінансової звітності по заходам, які проводяться підрядниками робіт – Правління звітує загалу щоквартально (подивитись звіт за перший квартал цього року можна за цим посиланням https://www.florencii5.com/index.php/uk/327-finansovyi-zvit-za-1-kvartal-2019-roku, по боржникам – https://www.florencii5.com/index.php/uk/330-borzhnyky-za-1-kvartal-2019-roku)! Просимо знайомитися з такими матеріалами на дошках об'яв ОСББ та електронними засобами (на сайті та сторінці у Facebook).

Щодо офіційного листування з Правлінням.

У відповідності до законодавства будь-яке письмове звернення до Правління ОСББ потребує своєчасного опрацювання та оформлення відповіді! Звичайно це потребує відволікання від нагальних справ правлінців, які на загальних засадах (безоплатно) забезпечують функціонування будинку. Крім того, листування не безкоштовне для нашої громади, залучення юридичних та технічних консультацій, у разі потреби, також будуть вимагати фінансування за наш з вами кошт. Може краще використовувати гроші по прямому призначенню, на потреби будинку? А не для не зрозумілої потреби "активісту"-підбурювачу?

Для розуміння, про що йде мова. На відповідь на один лист-звернення з коштів ОСББ відраховано лише на поштові послуги – 352,20 грн. Це становить більше 1,5 гривні з кожної квартири нашого будинку. А ще папір, тонер, амортизація, час тощо.

Савченко Едуард Олексійович прийшов на зустріч підготовлений, приніс наступного листа... Тому вимушені займатися іншими речами, ніж важливими для всіх нас.

Едуарде, чесно, краще би в конструктивне русло направили Вашу енергію, у нас не вирішені питання щодо оформлення потрібних всім нам документів в КМДА, є питання неправомірного використання прибудинкової території, судова справа потребує ще також багато зусиль, поміркуйте, може переосмислите Вашу роль на користь громаді, публічно запрошуємо творити добро! Можете написати коментарі тут або в Facebook, ми відкриті. Багато хто з мешканців пишуть і поради і пропозиції, а у Вас є певний фах, освіта та бажання. Запрошуємо!

Оце таке. Будемо тримати всіх в курсі подій.

Додатково звертаємося до всіх співвласників та мешканців будинку, читайте оголошення на інформаційних дошках, підписуйтесь на онлайн отримання інформації зі сторінки в соцмережі або офіційного сайту ОСББ, відвідуйте загальні збори, беріть участь в обговоренні та робіть напрацювання по питанням, які насправді дуже важливі для всіх співвласників задля розбудови нашого спільного будинку! Користуйтеся сучасними електронними засобами спілкування з активом ОСББ, ми відкриті і нам є чим пишатися!

Ваша активна життєва позиція важлива для всього ОСББ, давайте разом зробимо наше проживання комфортніше і краще.

Сподіваємося на розуміння та посильну допомогу. Були би вдячні за конкретні пропозиції щодо участі заявників у заходах по наведенню ладу як на прибудинковій території, так і при виконанні інших робіт у технічних приміщеннях будинку.

Дякуємо,

Правління ОСББ "Флоренції 5"

Додати коментар
Залишаючи коментарі будьте поважними по відношенню до автора публікації і гостей сайту, не допускайте образ та поводьтеся гідно.
Дякуємо за розуміння.