ОСББ «Флоренції 5», ЄДРПОУ: 41099140, IBAN: UA833052990000026006036207733

Виберіть свою мову

...
 

Офіційний телеграм-канал

Офіційний телеграм-канал для зручного інформування співвласників та мешканців нашого будинку про події в ОСББ "Флоренції 5", рішень адміністрацій міста, установ та суб'єктів господарської діяльності, які впливають на життєдіяльність нашого ОСББ - на кожного з нас.

Також буде розміщуватись інша корисна інформація для наших власників і мешканців будинку.

 

Шановні мешканці!

Останнім часом почастішали випадки телефонних дзвінків "представників" соціальних служб, фінансових установ, служб газу/водоканалу/ремонту електромереж тощо на стаціонарні та мобільні телефони мешканців нашого будинку, як правило з метою виконання доручень Президента (не нижче) зробити життя саме наших мешканців щасливими!

Звертаємо увагу всіх, будьте пильними, не впускайте до себе в оселю незнайомих "фахівців щастя", не дискутуйте з ними щоб не сталося біди!

У разі проведення будь-яких легальних колективних акцій у нашому будинку від Правління ОСББ завчасно буде інформування про конкретні заходи, для кого і для чого, в який період, буде вказана контактна особа від ОСББ та її телефон.

Просимо проінформувати про шахрайські активності ваших сусідів, насамперед людей похилого віку з нашого будинку щоб уникнути неприємностей.

Всім бажаємо здоров'я та гарного настрою!

Правління ОСББ "Флоренції 5"

Додати коментар
Залишаючи коментарі будьте поважними по відношенню до автора публікації і гостей сайту, не допускайте образ та поводьтеся гідно.
Дякуємо за розуміння.