ОСББ «Флоренції 5», ЄДРПОУ: 41099140, IBAN: UA833052990000026006036207733

Виберіть свою мову

...
 

Офіційний телеграм-канал

Офіційний телеграм-канал для зручного інформування співвласників та мешканців нашого будинку про події в ОСББ "Флоренції 5", рішень адміністрацій міста, установ та суб'єктів господарської діяльності, які впливають на життєдіяльність нашого ОСББ - на кожного з нас.

Також буде розміщуватись інша корисна інформація для наших власників і мешканців будинку.

 

Шановні мешканці!

У суботу 11.07.2020 мешканці 1 поверху 2 парадного звернули увагу на шум води, який певний час не зникав та повідомили про це голову ОСББ.

Невідкладно виконавчим директором ОСББ "Флоренції 5" Скиданом О.Ф., членами правління та співвласником квартири, який перший виявив ознаки аварії, здійснено огляд всіх стояків будинку, ІТП, підвалу. За результатами невідкладних дій виявлено виток гарячої води з загальної постачальної труби у технічному приміщені будинку.

Задля збереження колективного майна, запобігання фінансових втрат за оплату втраченої гарячої води було терміново перекрито вентилі подачі гарячої води на наш будинок. Підготовлено дефектний акт та подана заявка організації, яка нас обслуговує для проведення відновлювальних робіт.

ОСББ "Флоренції 5" висловлює подяку небайдужим мешканцям квартир, котрі своєчасно надали інформацію про аварію, яку вдалося своєчасно локалізувати та зберегти активи ОСББ.

Додатково інформуємо, стан наших "водних" мереж має всі ознаки зносу. Подібні аварії неминучі у майбутньому, тому просимо бути пильними та у разі підозр на аварію невідкладно інформувати правління та виконавчого директора ОСББ. Це дозволить мінімізувати наші з вами втрати.

Орієнтовний термін закінчення робіт – 15.07.2020.

Дякуємо за розуміння,

"Флоренції 5"

Додати коментар
Залишаючи коментарі будьте поважними по відношенню до автора публікації і гостей сайту, не допускайте образ та поводьтеся гідно.
Дякуємо за розуміння.